Laat uw sloopwerk gratis taxeren door Force Demolition

Taxatie van uw sloopwerk

Wilt u weten wat het kost om uw kas, gebouw of andere opstanden te slopen? Force taxeert kosteloos en betrouwbaar. We hebben samen met een Universiteit speciaal voor de kassen sloop een calculatie tool ontwikkeld genaamd "ForceQuote", waardoor we in staat zijn om de meest nauwkeurig taxatie te kunnen afgeven die in de markt beschikbaar is. Zo betrouwbaar dat een taxatie meteen geldt als offerte! Die taxatie geeft niet alleen zekerheid over de kosten. Maar ook over eventuele opbrengsten: wat zijn de materialen nog waard bij verkoop? Ook de planning en de duur van de sloop krijgt u zwart op wit.

Taxatie op afstand

Force Demolition taxeert ook op afstand. Foto’s van uw hand, tekeningen en beschrijving in combinatie met Google Earth geven meestal 95% helderheid. Het enige voorbehoud dat we maken, is die van eventueel leidingwerk in de grond. Een sondering of bemonstering kan ook die onduidelijkheid wegnemen.

Neem contact op 

Kosteloze offerte

Met onze kosteloze offerte heeft u een betrouwbaar document in handen voor toekomstige ontwikkelingen. Informatief voor uw eigen reconstructieplannen, gesprekken met overheden, beleidsplannen, maar ook voor banken en andere geldverstrekkers.

Neem contact op