Van deel tot complete leegsloop behoort bij ons tot renovatiesloop

Renovatiesloop

Waarom een bestaand gebouw geen tweede leven gunnen? Het is niet alleen vaak de meest efficiënte oplossing, maar ook de duurzaamste. Force Demolition werkt snel en efficiënt. Tot aan het casco nemen we de complete leegsloop voor onze rekening.

Behoud van het casco

Vaak voldoet het casco van een kantoorpand, een zorginstelling of een ander gebouw nog prima.  Renovatiesloop maakt die transformatie mogelijk. Aparte, gespecialiseerde teams weten wat het is om in een bebouwde omgeving te moeten slopen.

Voor diverse opdrachtgevers

Force Demolition werkt in opdracht van vastgoedbeheerders, pandeigenaren en gemeentelijke instellingen. Opdrachtgevers voor wie het belangrijk is dat het werk volgens alle regels gebeurt. Vooral de milieuregels.

U compleet ontzorgen

Onze kracht is dat we u compleet ontzorgen. We werken transparant, houden de communicatie graag persoonlijk. De buurt informeren we over eventuele hinder. En bij asbest schakelen we direct een gespecialiseerde partner in.

à al minute inzetbaar

Eigen teams nemen het werk uit handen. Mini-kranen, mini-hoogwerkers en bob-cats zijn in eigen huis. Daardoor zijn we à al minute inzetbaar. Ook sparingen maken, boren en zagen voor leidingwerk is voor onze rekening.