Bij ons kan je terecht van deel tot totaal sloop en alles wat daar tussen ligt.

Renovatie sloop

Waarom een bestaand gebouw geen tweede leven gunnen? Het is niet alleen vaak de meest efficiënte oplossing, maar ook de duurzaamste. Force werkt snel en efficiënt. Van casco tot complete leeg sloop nemen wij voor onze rekening. Ook hier geldt dat maximaal ontzorgen van onze klant onze prioriteit is.

Behoud van het casco

Vaak voldoet het casco van een kantoorpand, een zorginstelling of een ander gebouw nog prima.  Renovatiesloop maakt die transformatie mogelijk. Aparte, gespecialiseerde teams weten wat het is om in een bebouwde omgeving te moeten slopen.

Voor diverse opdrachtgevers

Force werkt in opdracht van vastgoedbeheerders, pandeigenaren en gemeentelijke instellingen. Opdrachtgevers voor wie het belangrijk is dat het werk volgens alle regels gebeurt. Vooral de milieuregels.

U compleet ontzorgen

Onze kracht is dat we u compleet ontzorgen. We werken transparant, houden de communicatie graag persoonlijk. De buurt informeren we over eventuele hinder. En bij asbest schakelen we direct een gespecialiseerde partner in.

à al minute inzetbaar

Eigen teams nemen het werk uit handen. Mini-kranen, mini-hoogwerkers en bob-cats zijn in eigen huis. Daardoor zijn we à al minute inzetbaar. Ook sparingen maken, boren en zagen voor leidingwerk is voor onze rekening.

Taxatie van uw sloopwerk

Wilt u weten wat het kost om uw gebouw of andere opstanden te slopen? Force taxeert kosteloos en betrouwbaar.  Zo betrouwbaar dat een taxatie meteen geldt als offerte! Die taxatie geeft niet alleen zekerheid over de kosten. Maar ook over eventuele opbrengsten: wat zijn de materialen nog waard bij verkoop? Ook de planning en de duur van de sloop krijgt u zwart op wit.

Meer over taxatie