De partners die aan een half woord genoeg hebben

Samenwerken doen we al jaren met verschillende partners in verschillende disciplines.

Horti-Used

Horti-Used is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Hoek van Holland. Als handelsonderneming houden wij ons hoofdzakelijk bezig met het in- en verkopen van gebruikte tuinbouwmachines en -materialen. Tevens richten wij ons ook op andere handelswaar zoals industriemachines en bedrijfsinventaris.

Website

 

Asbestzorg Holland

Asbestzorg Holland is een asbest verwijderingsbedrijf van het eerste uur, sinds 1992, bij het ontstaan van de asbestwetgeving in Nederland is het bedrijf operationeel vanaf de oprichting zet het bedrijf zich in voor het op verantwoorde wijze verwijderen en afvoeren van asbesthoudende materialen.

Website

 

Sam-Advies BV

Sam-Advies BV is een gecertificeerd asbest inventarisatie- en adviesbureau voor alle voorkomende asbest onderzoeken, advies en projectmanagement met betrekking tot sloop, asbest en milieuzaken.

Website

 

 

JP Demontage & Renovatie sloop

JP demontage en renovatie sloop is een zelfstandig partner waarmee wij samen werken.

Schoonderwaldt Kassenbouw BV

Schoonderwaldt Kassenbouw BV is een zelfstandig bouwer die voor alle grote kassenbouwers werkt. Dit doen ze wereldwijde met een team van topbouwers. Ze doen niet alleen bouwen, ook beglazing, glas reperatie en onderhoud en service in de breedste zin des words.

Squeeze Grond en sloopwerken BV

Squeeze een modern en flexibel grond en sloopwerken bedrijf. Modern machine park, gekwalificeerde mannen en afspraak is afspraak. Operationeel door heel Europa.

Het Force Demolition team staat voor daadkracht & beleid, flexibiliteit en structuur met als eind doel een 100% tevreden resultaat voor iedereen.