Een jong en innovatief bedrijf, maar met 40 jaar ervaring

De basis van dit experiment is al in 1975 begonnen met de sloopactiviteiten in de kassen. Sindsdien hebben we ons actieterrein uitgebreid. Wij zorgen voor de renovatie van kantoorgebouwen, zorginstellingen, winkels en winkelcentra. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. En gesponsord door ondernemers, property managers, huiseigenaren, instellingen en lokale autoriteiten.

We zijn ervan overtuigd dat veel gebouwen een tweede leven verdienen, maar in een staat verkeren die goed genoeg is en geen totale sloop vereist.

We ondersteunen de cradle to cradle-aanpak met steeds meer ontwikkelaars en instellingen

Een project is nooit te groot of te klein

We leveren schone landbouwgrond, we werken totdat we alleen de kale structuren van gebouwen behouden. Een complex van kassen van een paar hectare, een winkelcentrum van duizenden vierkante meters of de kas van een particulier: we voelen ons niet al te belangrijk of te klein voor welk project dan ook. En met een efficiënte en innovatieve werking blijven de kosten van sloop in lijn met de markt.

Betrouwbaar van begin tot eind

We werken op een plezierige en professionele manier met u samen. Daarom doen we er alles aan om een project naar ieders tevredenheid af te ronden. Onze aanpak is transparant, lijnen zijn kort, van afspraken kunt u op aan. Niet zelden zijn immers de doorlooptijden extreem kort en staan de data van nieuwbouw al vast. Komen we een onverwacht probleem tegen? We zoeken meteen een oplossing.

Natuurlijk houden we rekening met alle regelgeving, zeker die op milieugebied. De communicatie met omwonenden en de omgeving nemen we serieus. Stof- en geluidoverlast beperken we tot een absoluut minimum. Voor panden met asbest staat een gespecialiseerde partner stand-by. Ontzorgen staat voorop.

Verantwoord werken

Door de centrale aansturing van de projecten en de goede samenwerking met onze partners heeft de opdrachtgever maar 1 aanspreekpunt. Door deze werkwijze kunnen we niet alleen alle materialen verantwoord verwerken, zijn we daadkrachtig, flexibel, binnen budget en op tijd. Alle onze eigen mensen en die van onze partners zijn VCA gecertificeerd, machines zijn gekeurd en medewerkers worden getraind.

Jarenlange ervaring in de kassensloop.

De basis voor die ervaring is al gelegd in 1975

Alles in één hand

We hebben alles in eigen huis om het complete traject in één hand te houden: niet alleen ervaren medewerkers, maar ook alle materiaal en materieel en eigen vrachtvervoer. Daardoor kunnen we snel schakelen. Veilig werken heeft bij Force Demolition de hoogste prioriteit. Daarom zijn we VCA-gecertificeerd en nemen we geen enkel risico. Machines worden regelmatig gekeurd, medewerkers getraind.

Jan Olsthoorn

Organisatie & Commercie

21 jaar actief in de kassen sloop

Ron van der Helm

Operationele Manager Kassen sloop

20 jaar actief in de kassen sloop

Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek op onze bijzondere locatie in Naaldwijk. Een afspraak op uw adres of bij het sloopproject is uiteraard ook mogelijk. Force Group houdt van persoonlijk contact en leert u en uw organisatie graag kennen. Samen komen wij tot een passende oplossing voor uw wensen op het gebied van sloopwerk

Force Group BV
Galgeweg 3
2671 MR Naaldwijk

+31(0)858222666


@: sales@forcebv.nl

 

* Verplichte velden