Vakkundig en verantwoord werken, klaar volgens afspraak

Kassenslopen

Tuinbouwkassen slopen is al veertig jaar ons vak, tegenwoordig onder de naam Force Demolition. Het is een vak voor specialisten, dat vraagt om een strakke planning, een professionele en persoonlijke benadering en een veilige aanpak.

Persoonlijk met een veilige aanpak

In ons 40 jaar bestaan hebben wij een werkwijze ontwikkeld die wij noemen “schoon slopen”. Het resultaat van het “schoon slopen” is dat we altijd overzicht hebben, op tijd zijn en binnen het opgegeven budget.

Een strakke planning

De sloop van een kas is niet alleen vakwerk, het verricht een zeer strakke planning. Bij ons geldt afspraak is afspraak en om dit te bereiken worden de werken strak gemonitord, zowel op de locatie als vanuit het hoofdkantoor door de mensen van de planning. Op tijd zijn is een handelsmerk van Force Demolition.

Professionele vakmensen

Force Demolition werkt uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. Professioneel, flexibel en slagvaardig zijn 3 eigenschappen van onze mensen.Veilig werken heeft bij Force Demolition de hoogste prioriteit. Daarom zijn we VCA-gecertificeerd en nemen we geen enkel risico.Machines worden regelmatig gekeurd, medewerkers getraind.

 

Ook loodsen en andere opstanden

Een tuinbouwkas bestaat uiteraard niet alleen uit het glas gedeelte, daar nemen wij ook de loodsen, ketelruimtes en andere opstallen mee. Eventuele asbest doen wij samen met onze gespecialiseerde partners.

Taxatie van uw sloopwerk

Wilt u weten wat het kost om uw kas, gebouw of andere opstanden te slopen? Force Sloopwerk taxeert kosteloos en betrouwbaar. Zó betrouwbaar dat een taxatie meteen geldt als offerte! Die taxatie geeft niet alleen zekerheid over de kosten. Maar ook over eventuele opbrengsten: wat zijn de materialen nog waard bij verkoop? Ook de planning en de duur van de sloop krijgt u zwart op wit.

Meer over taxatie